Radio Direktdemokrati Halmstad, 2013-10-26, Carl Norberg

http://carlnorberg.wordpress.com/

About Lasse Karagiannis

Trala la la
This entry was posted in radio. Bookmark the permalink.

3 Responses to Radio Direktdemokrati Halmstad, 2013-10-26, Carl Norberg

 1. Pingback: Radiointervju | Palanthir

 2. Oliver Troll says:

  Hej,
  Mycket bra intervju.. har liknande tankar och också skickat mejl till våra köpta medier om bankssystemen och våra pengar. http://www.oppt-sweden.com

  Mvh

  Oliver Troll

 3. Sverker says:

  Angående de tyska arkebuseringarna av judar, så skulle jag vilja komma med en analys av detta, för att en mer rättvisande & komplett bild då framkommer.
  I korta drag var händelseutvecklingen följande; Tyskland anföll Sovjet, ungefär 2 veckor innan Sovjet skulle anfalla Europa, vilket naturligtvis inbegrep Tyskland. Därav en del dåtida tyska ledares harm över att Europas folk inte visade Tyskland någon tacksamhet, som försökte förhindra detta kommunistiska/judiskbolschevikiska erövrande av Europa.

  I och med att de Sovjetiska styrkorna överrumplades när dom var grupperade för offensiv krigföring, så led dessa kolossala förluster då de inte var grupperade för defensiv krigföring. Det var således inte enbart så att de tyska styrkorna var skickligare.
  Detta var Adolfs enda chans att undgå ett krossande utav Tyskland, som dock misslyckades till slut iallafall.
  Stalin som överrumplades av denna monumentala motgång, beordrade då order om brända jordens taktik, som bl.a släppte loss Partisanförband, som var utrustade/utbildade FÖRE kriget!
  Fenomenet Partisaner, är utstuderat djävulskt, som antagligen medvetet, inte omnämns alls numera. De uppträder i civila kläder i lönndom och beblandar sig med oskyldig civilbefolkning, för att plötsligt anfalla Tyskar i ryggen, samt ännu värre, agerade som tyska soldater o massakrerar rysk civilbefolkning.
  Detta senare ohyggliga beteende, var ämnat att förhindra den omfattande fraternisering och direkt vänskap som uppstod i början av kriget gentemot civilbefolkningen som såg tyskarna som befriare.
  Vilka var då dessa Partisanförband? Det var sovjetiska judar, som inte hade några betänkligheter att massakrera rysk kristen civilbefolkning. Samma individer som massakrerade den polska intelligentsian i början av kriget (Katynmassakern), som man slugt beskyllde tyskarna för under Nürnbergrättegången, men som till slut 1989 erkändes av Gorbatjov, att det illdådet begicks av ”Sovjetiska styrkor”. Men dom verkligt skyldiga, har underligt nog inte rannsakats, eller ens efterlyst, ja, inte ett ljud.
  Tyska krigsmakten vart så skadad och skakad av denna Partisanverksamhet, att man var tvungen att agera på detta. Några siffror; ca 2 miljoner Partisaner dödade ca ½ miljon Tyska soldater.
  Sovjet hade inte skrivit under avtalen om krigföring i Geneve 1929, vilket är viktigt att veta.
  Även i de länder där Genevereglerna gällde, sköt man människor som beter sig som Partisaner. Dom har helt enkelt inget rättsligt skydd i något land, och det har alltid varit så.
  Alltså, Tyskarna arkebuserade dessa, helt legalt, för att dom var Partisaner, inte för att dom var judar, vilket är en mycket stor skillnad om man skall hålla på och döma i efterhand.
  Hela historien är alltså diametralt felaktigt skriven idag, och det är inte svårt att förstå, när man vet vilka som skriver den!
  Ex på källhänvisningar:
  http://carolynyeager.net/rbn?page=2
  Avsnitt, 12,14,15 Juli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s