Radio Direktdemokrati Halmnstad, Jüri Lina 2013-11-16

http://jyrilina.com/svenska/om-jyri-lina/

About Lasse Karagiannis

Trala la la
This entry was posted in radio, Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Radio Direktdemokrati Halmnstad, Jüri Lina 2013-11-16

 1. sync99 says:

  MP3 är borta! Kan ni fixa? Snälla?

 2. Ladda om sidan så ser du att länken till MP3-filen är kvar 🙂

 3. Lars says:

  Helt otroligt hur våra politiker och byråkrater håller på i Sverige. Rena rama marxismen. Skulle vara intressant att veta om några av de inblandade har judisk bakgrund? Man märker samma äckliga åsiktsförtryck inom andra områden ex invandringspolitiken som alla politiker och journalister skönmålar och alla kritiker stämplas som rasister. Anti-rasisterna är hysteriska och ser rasism över allt, i bakverk, glassar, godispåsar, serietidningar och barnböcker, helt sinnessjukt.

  Annars en riktigt bra blogg, kunnig intervjuare och intressanta intervjuobjekt. Håller själv på att bilda mig en uppfattning om judar och deras politiska inflytande i Sverige, Europa och Nord Amerika och hur en del bär sig åt för att bli framgångsrika i sina värdnationer. Bank of England, FED, Media, lobbying, lagstiftning, etc. Intressant med värderingar, regler och lagar från judarnas heliga skrifter.

  • Ja judendomen är en rasistisk religion som grundar sig inbillade blodslinjer, som dock är öppen för människor av alla raser som vill inlåta sig i den judiska rangordningen.Svarta judar har lägst status och Chabad-Lubavitch rabbiner bland annat hävdar att svarta inte kan bli judar pga av att deras släktskap är alltför nära djurriket. Kolla upp bloggen från en avhoppad Chabad-rabbin “the failed Messihas”. Kolla professor Israel Shahaks bok “Jewish history Jewish religion….” Kap. 5.
   Högst status har vita Judar från öst s.k. Askhenazi dessa härstammar från de forna turkiska riket Khazarien. De har en hög grad av inavel vilket gör att speciella genetiska sjukdomar bara finns hos dem. Om man har dessa inavelsmarkörer så beviljas man omedelbart medborgarskap i Israel baserat på “blodets renhet”. De gick nyligen en reklamkampanj i israelisk TV för bevarandet av det “judiska folkets” blodsrenhet där en kille nekar en snygg rysk tjej giftermål vid själva vigselögonblicket därför att han just fått reda på att hon “bara” är en konvertit och alltså inte har rent judiskt blod. Detta håller svin som Ashberg och Wolodarski tyst om. Wolodarski har tom fräckheten att anklaga folk för att sprida “antisemitiska åsikter” för att de påtalar existensen av rasismen i Israel. Kolla upp Wolodarski vs. Herman Lindquist.
   Över hela världen kämpar s.k. “Judar” för uppblandning av folkslag samtidigt sim de menar att detta är ingenting för Israel!!!!!
   Varför?!
   Två orsaker: “Judar” tror att det är lättare att passa in bland folk som är mixade, vilket är en missuppfattning, med internet spelar detta ingen roll eftersom den konspiratoriska judiska religionen ligger avslöjad i öppen dager jfr. t.ex. aktivisten och komikern Diudonne.
   Att öka invandringen gör inte heller att uppmärksamheten dras bort från den judiska konspiratoriska religionen. Muslimer är tex mycket medvetna om judiska drömmar och profetior om Messihas världsherravälde.
   Problemet med dessa onda människor löses om man avslöjar den judiska religionen i all dess fulhet. detta och endast detta kommer att få folk att avsäga sig sin judiska identitet.
   Judendomen såsom kulturell företeelse är ett maskineri för nepotism, klan-rasism och sådan ondska att den knappt kan föreställas. “Torah skulle förmodligen tillåta dödandet av en passerande oskyldig icke-jude om en jude skulle behöva hans organ” – rabbi Yitzchak Ginzburg i sin kolumn i “Jewish week” 4/12-1996 eller 12/4-1996.
   WTF!!!!!!
   Israels framlidne chefsrabbi (statlig israelisk ämbetsman) icke-judar skapades för att tjäna Juden, har ej människostatus….Har länkat till den flera ggr, du hittar länken hos mig på flera ställen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s